OVERNIGHT OATS

Dit is echt mijn favoríete ontbijt recept voor als ik de volgende ochtend vroeg moet werken en je de avond van te voren ook geen zin hebt om uitgebreid ontbijt klaar te maken. Wat ik er zo fijn aan vind is dat je het elke keer weer net iets anders kan maken door de toppings die je er aan toe voegt. Zo kun je het precies aanpassen aan waar jij op dat moment trek in hebt of wat je op dat moment in huis hebt. Zelf maak ik hem in een shake-beker waardoor ik hem zo in m'n tas kan stoppen om mee te nemen. 

Ingrediënten:

  • 200 ml yoghurt
  • 100 ml water
  • 1 el honing
  • 40 g havermout
  • 2 el chiazaad
  • 2 el gebroken lijnzaad
  • 1 el geraspte kokos
  • 1 tl kaneel
  • Klein handje rozijnen
  • Noten

Hoe maak je het?

  1. Meng de yoghurt en het water in een kommetje en roer de honing er doorheen.
  2. Voeg nu de havermout, chiazaad, gebroken lijnzaad, kokos, kaneel en rozijnen toe en roer dit er doorheen.
  3. Dek het kommetje af met folie en zet het een nacht in de koelkast.
  4. In de ochtend kun je er nog een handje noten en/of fruit er doorheen roeren. Eetsmakelijk! 
Copyright 2020   Koken met Anouk
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin